Bojan GSM   041 646 618
E-pošta Bojan

Štefan GSM   041 647 664
E-pošta Štefan

Nekaj o nas

Keramičarstvo Špacapan & Kralj iz Ozeljana pri Novi Gorici je bilo ustanovljeno leta 1995 z združitvijo dveh obrtnikov. Vendar delovne izkušnje obeh ustanoviteljev segajo precej dlje nazaj.

Poznata se pravzaprav že iz otroških let, njuna skupna poklicna pot pa se je začela v času redne zaposlitve, ki je trajala skoraj sedem let, pretežno v novogoriškem podjetju Final. Prvi, ki se je odločil, da gre na svoje, je bil Bojan, in sicer leta 1993, Štefan se mu je pridružil čez dve leti. K odločitvi za prehod v redno obrt ga je napeljala ugotovitev, da sta le tako lahko bolj učinkovita pri delu.

Že v času redne zaposlitve sta izvajala dela pri strankah, ki so bile zelo zahtevne, tako da sta se po vstopu v obrt lahko postopoma prebila v ta krog naročnikov. Potrebnih je bilo več let trdega dela, da sta si v lokalnem in zatem širšem okolju pridobila sloves kakovostnih obrtnikov, ki svojo ceno gradita tudi na vsestranskem in potrpežljivem prizadevanju ustreči željam strank, jim svetovati in pomagati. Priznavata, da to ni vedno enostavno in zato vnaprej ne dajeta neuresničljivih obljub.

 

 

 

Strokovno polaganje, svetovanje pri izbiri materialov in profesionalno obravnavanje stranke so le nekatere od odlik podjetja Špacapan & Kralj.

 

Podjetje za vse svoje delo, od polaganja estriha do talne obloge, sprejema odgovornost in daje jamstvo.