Bojan GSM   041 646 618
E-pošta Bojan

Štefan GSM   041 647 664
E-pošta Štefan

Področje dela

Naša ponudba obsega:

  • Keramičarska dela

  • Prenova kopalnic in stanovanj

  • Zaključna dela v gradbeništvu

  • Vodoinstalaterska dela

Dela Izvajamo pretežno na Severno primorskem. Za nas je zelo pomembno, da izvajalec sledi novim izdelkom in modnim smernicam, zato se podjetje Špacapan & Kralj redno udeležuje sejmov doma in v tujini ter se strokovno izpopolnjuje na seminarjih, najpogosteje tistih, ki jih organizirajo svetovno znani ponudniki materialov in strojev.

Oglejte si naše izdelke razvrščene po področjih dela v galeriji

 

 

Mediji o nas:

Članki: ObrtnikKorak

 

Namig

Pri notranjih prenovah stanovanj, podjetje prevzame naročilo v celoti, potem pa k delu pritegne izbrane obrtnike drugih strok - vodovodne inštalaterje, električarje, slikopleskarje, polagalce parketa in druge - vendar takšne, ki se s podjetjem Špacapan& Kralj ujemajo tako po kakovosti storitev kot po organizacijski kulturi.

 

Pri prenovah je velikokrat vprašanje, kako prostoru sploh izboljšati estetsko podobo, kar v podjetju vidijo kot poseben strokoven izziv. Pripravljeni so vam svetovati pri izbiri in nabavi materialov ter vgradnji le-teh. Pri izbiri naročil se usmerjajo v »butična« dela, ko pri polaganju keramike vnašajo okrasne vzorce, izdeluje mozaike iz stekla in keramike in keramiko obdelujejo v obliki različnih predmetov, skratka vse tisto kar keramiko obogati in hkrati zadovolji še tako zahtevno stranko